WWF, The Living Planet Centre

Project Overview

DES has completed the electrical installation on the World Wildlife Fund’s new £15 million Headquarters in Woking.

The Living Planet Centre includes a public visitor centre, auditorium and education suite, so that WWF are able to welcome visitors – local residents, school groups, MPs and business leaders – to explore, understand and engage with its global environmental work.

Designed by Hopkins Architects using state-of-the-art sustainable building techniques, the Living Planet Centre sits on a raised podium over the ground-level car park in Brewery Road, which was re-opened to the public in October 2013.

Browse the Project archive. Project Category: . Bookmark the permalink.

Client

Willmott Dixon Construction

Project Value

£1,100,000

Contract Period

12 months

Works Undertaken

  • Specialist Lighting Control
  • State of the art lighting, LED Luminaires
  • LV sub-mains and switch gear
  • Access Control
  • CCTV
  • IT Data Cabling
  • AV Wiring and Containment
  • Power-lock Systems
  • External Lighting
  • Fire Alarm